rss-symbolplaceholdersearchnextphone-callenvelopeup-arrowyoutubetwitter
Новини по сути
2020-02-05

Ще один інноваційний продукт на ринку оснащений не менше інноваційним гібридним двигуном Deutz.

Компанія Jekko після успішного виходу моделі JF365 розробила ще більш продуктивну нову модель, виходить на ринок і пропонує чудову вантажопідйомність, зберігаючи при цьому габаритні розміри «негабаритного» транспорту

Гусеничний кран Jekko росте не з точки зору розмірів, а з точки зору продуктивності, продуктивності та інновацій.

Після успіху продажів моделей JF545 і JF365, Jekko ще раз підняв планку і пропонує гусеничний кран, що володіє всіма характеристиками F990 від Fassi. Так був розроблений JF990: «виграшна ставка», як заявив Альберто Франческіні, менеджер по експортних продажах Jekko.

Це реальна еволюція виду, в якій традиційно компактні розміри (6,75 x 2,14 x 3,45 метра – 265 3 × 4 x 122 1 × 2 x 84 1-4) поєднуються зі збільшеною здатністю подовження (до 41 метрів – 134 фута), дуже висока вантажопідйомність (макс. 21,500 кг – 47,400 фунтів) і переваги при транспортуванні.

«Ми виграли першу частину бою, – пояснює пан Франческіні, – яка полягала в інвестуванні в інноваційний продукт, все ще не представлений на ринку. Ми розробили нову машину – стабілізований автокран на гусеничному ходу, який працює так, як ніби це міні-кран. Ми об’єднали досвід, накопичений в JF545 і JF365, і тому відповіли на вимоги ринку до більш продуктивним, але компактним машинам ».

Двигун: Гібридний двигун Deutz (дизельний і електричний)

JF990 оснащений гібридним дизельним приводом у складі двигуна Deutz TCD 3.6 L4 HT 55 кВт (Stage V, Tier 4) з електронним регулятором і трифазним електродвигуном потужністю 13 кВт. Залежно від ситуації або вимог оператор може легко перемикатися з одного варіанту на інший: кран дуже гнучкий і може використовуватися в приміщенні і на вулиці.

Нагадаємо, що офіційним сервіс партнером для гарантійного і пост гарантійного обслуговування двигунів Deutz Дойц в Україні є компанія ДП Автомоторс. Тільки Автомоторс має сертифікованих фахівців для ремонту двигунів Deutz, оригінальні запасні частини Deutz, великий склад запасних частин в наявності і підтримує офіційну гарантію двигунів Deutz на території України.

Замовлення дзвінка прийняте. Ми Вам вже дзвонимо!
На жаль, зараз у нас неробочий час.
Бажаєте, передзвонимо вам точно в:
Бажаєте, зателефонуємо
Вам за 10 хвилин?
КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ