rss-symbolplaceholdersearchnextphone-callenvelopeup-arrowyoutubetwitter
News по сути
2020-02-05

Ще один інноваційний продукт на ринку оснащений не менше інноваційним гібридним двигуном Deutz.

Sorry, this entry is only available in UA and RU.

Компанія Jekko після успішного виходу моделі JF365 розробила ще більш продуктивну нову модель, виходить на ринок і пропонує чудову вантажопідйомність, зберігаючи при цьому габаритні розміри «негабаритного» транспорту

Гусеничний кран Jekko росте не з точки зору розмірів, а з точки зору продуктивності, продуктивності та інновацій.

Після успіху продажів моделей JF545 і JF365, Jekko ще раз підняв планку і пропонує гусеничний кран, що володіє всіма характеристиками F990 від Fassi. Так був розроблений JF990: «виграшна ставка», як заявив Альберто Франческіні, менеджер по експортних продажах Jekko.

Це реальна еволюція виду, в якій традиційно компактні розміри (6,75 x 2,14 x 3,45 метра – 265 3 × 4 x 122 1 × 2 x 84 1-4) поєднуються зі збільшеною здатністю подовження (до 41 метрів – 134 фута), дуже висока вантажопідйомність (макс. 21,500 кг – 47,400 фунтів) і переваги при транспортуванні.

«Ми виграли першу частину бою, – пояснює пан Франческіні, – яка полягала в інвестуванні в інноваційний продукт, все ще не представлений на ринку. Ми розробили нову машину – стабілізований автокран на гусеничному ходу, який працює так, як ніби це міні-кран. Ми об’єднали досвід, накопичений в JF545 і JF365, і тому відповіли на вимоги ринку до більш продуктивним, але компактним машинам ».

Двигун: Гібридний двигун Deutz (дизельний і електричний)

JF990 оснащений гібридним дизельним приводом у складі двигуна Deutz TCD 3.6 L4 HT 55 кВт (Stage V, Tier 4) з електронним регулятором і трифазним електродвигуном потужністю 13 кВт. Залежно від ситуації або вимог оператор може легко перемикатися з одного варіанту на інший: кран дуже гнучкий і може використовуватися в приміщенні і на вулиці.

Нагадаємо, що офіційним сервіс партнером для гарантійного і пост гарантійного обслуговування двигунів Deutz Дойц в Україні є компанія ДП Автомоторс. Тільки Автомоторс має сертифікованих фахівців для ремонту двигунів Deutz, оригінальні запасні частини Deutz, великий склад запасних частин в наявності і підтримує офіційну гарантію двигунів Deutz на території України.

Call order accepted. We are already calling you!
Unfortunately, now we have a non-working time.
If you want, we will call you back exactly at:
Do you want us to
call you in 10 minutes?
КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ