rss-symbolplaceholdersearchnextphone-callenvelopeup-arrowyoutubetwitter
News по сути
2020-02-05

Двигуни Deutz для техніки Deutz-Fahr

Sorry, this entry is only available in UA and RU.

Технологія, продуктивність, комфорт. Ключові слова DEUTZ-FAHR

DEUTZ-FAHR завжди пропонував своїм клієнтам широкий спектр рішень, для фермерів і фермерських підрядників по всьому світу машинами, які спрощують їх роботу і максимізують їх продуктивність завдяки останньому поколінню технічних характеристик, надійності і комфорту і звичайно ж завдяки найсучаснішим і надійним двигунів Deutz.

На виставці SIMA в Парижі Deutz-Fahr демонструє свій новий асортимент, орієнтований на ринки, що розвиваються, – 6W Profi, який складається з 4 моделей з 6-циліндровими двигунами Deutz Stage III A і потужністю від 130 до 180 к.с. Ці машини, повністю спроектовані в Італії, відрізняються сучасним дизайном в поєднанні з надійною механікою, що забезпечує високу продуктивність і низькі експлуатаційні витрати, що є стратегічним властивістю на світовому ринку, що вимагає ще більш надійного і високопродуктивного обладнання.

Під капотом нових моделей 6W Profi надійні двигуни Deutz TCD 2012 серії L06 працюють невтомно, оснащені системою Common Rail Deutz (DCR) при 1600 бар, турбонагнітачем із проміжним охолоджувачем і запірним клапаном. Завдяки електронному управлінню уприскуванням споживання постійно оптимізується по відношенню до необхідної миттєвої потужності, в той же час підтримуючи майже постійну потужність, що забезпечує широкий діапазон оборотів двигуна.

Нагадаємо, що офіційним сервіс партнером для гарантійного і пост гарантійного обслуговування двигунів Deutz Дойц в Україні є компанія ДП Автомоторс. Тільки Автомоторс має сертифікованих фахівців для ремонту двигунів Deutz, оригінальні запасні частини Deutz, великий склад запасних частин в наявності і підтримує офіційну гарантію двигунів Deutz на території України.

Call order accepted. We are already calling you!
Do you want to call you back within 10 minutes?
Do you want us to
call you in 10 minutes?
КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ