rss-symbolplaceholdersearchnextphone-callenvelopeup-arrowyoutubetwitter
News по сути
2015-10-20

DEUTZ виробив 9-ти мільйонний двигун

Sorry, this entry is only available in RU.

  • Дев’ять мільйонів двигунів з 1867 року
  • Системи DEUTZ двигунів з низьким рівнем викидів успішні по всьому світу

У більш ніж 150-річний ювілей, в середині 2015, зійшов  з конвеєра  у Кельні дев’ятимільйонний двигун DEUTZ. Цим DEUTZ показує, що двигун, як і раніше, є основою мобільної робочої техніки. Завдяки постійному збільшенню ефективності та ультра-сучасним системам очищення вихлопних газів, двигуни DEUTZ користуються попитом, та і надалі будуть впливати своїми інноваційними рішеннями на прогресивний розвиток промислового моторобудування.

З розробкою атмосферного газового двигуна в 1867 році – так званого двигуна № 1 -. засновником компанії Ніколаусом Августом Отто і Е. Лангеном починається історія компанії DEUTZ AG (заснована в 1864 році в Кельні). У 1876 році  створюється перший чотиритактний двигун у світі, який і досі називається на честь його винахідника – двигун Отто.

Доктор Хельмут Лейбе, генеральний директор DEUTZ AG пояснює: “Ми пишаємося тим, що завдяки виробництву більш ніж дев’яти мільйонів двигунів внесли свій вирішальний вклад у світове моторобудування  і так успішно продовжили традицію розвитку бренду DEUTZ. Наша мета полягає в подальшому розвитку інноваційних систем двигуна найвищої якості, залишаючись тим самим на перших позиціях на світовому ринку “.

На додаток до постійно низького споживання палива і надзвичайно компактного розміру двигунів, DEUTZ значно знижує викиди забруднюючих речовин. Сучасні двигуни DEUTZ  останнього рівня викидів з фільтром сажі (DPF) зменшують виділення твердих часток більш ніж як  на 99 відсотків. Всі двигуни DEUTZ TCD 2.9 з 7.8 л. з DPF відповідають вже сьогодні очікуваному у 2019 році в Європі рівню викидів для мобільної техніки (Рівень  ЄС V). Двигуни DEUTZ бережуть тим самим навколишнє середовище і допомагають зменшити забруднення дрібними частинками пилу.

DEUTZ відомий у всьому світі своїми надійними і міцними двигунами. Кращий приклад: перший з дев’яти мільйонів DEUTZ двигунів – газовий двигун виробництва 1867 року – досі існує в DEUTZ технікумі в штаб-квартирі в Кельн-Порці і він є досі в робочому стані.

Контакти щодо прес-релізу DEUTZ AG:

Зв’язки з громадськістю

Майкл Циглер 

Тел.: +49 (0)221 822 2494 
Факс: +49 (0)221 822 152 494 
Email: ziegler.m@deutz.com

Call order accepted. We are already calling you!
Unfortunately, now we have a non-working time.
If you want, we will call you back exactly at:
Do you want us to
call you in 10 minutes?
КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ